Rock ‘Golf II – Armin van Buuren
Vrijdag 15 november as is het tijd voor Rock ’n Golf II. Deze keer is Armin van Buuren met zijn show “Intense” in de Ziggo Dome. Dit “social event” wordt gecombineerd om de strijd om de beste nachtgolfer van 2013: “De Nachtwacht 2013”.
Het arrangement is inclusief ontvangst, baancatering, diner met wijnen en drankenservice in de Ziggo Dome.


Programma (tijden zijn nog onder voorbehoud, omdat exacte tijdstip van aanvang concert nog niet definitief is)

18:00 uur - Night Golf Championship (hole 1, 2, 17 & 18)
20:00 uur - Prijsuitreiking van “King of the Night”
20:00 uur - Diner
21:30 uur - Vertrek naar Ziggo Dome

De kosten voor dit all inclusive arrangement zijn € 150,- per persoon.


Over Armin
Armin van Buuren is een Nederlandse trance producer en DJ. In 2007, 2008, 2009, 2010 en 2012 werd hij verkozen tot nummer 1 in "DJ Magazine's" jaarlijkse Top 100 lijst van de meest populaire DJ's. Dit maakt hem de eerste DJ ooit om 5 opeenvolgende nummer 1 titels te ontvangen.

A State of Trance
Armin van Buuren presenteert de radioshow 'A State of Trance'. A State of Trance is een wekelijks radioprogramma door Armin van Buuren, dat in 26 landen en door 30 radiostations wordt uitgezonden. ASOT heeft een geschat aantal luisteraars van 15 miljoen en is daarmee één van de best beluisterde internationale radioshows.

Intense
De show van Armin van Buuren krijgt de naam Intense mee, tevens de titel van zijn vijfde artiestenalbum. Armin overtreft zichzelf op zijn vijfde studioalbum, dat drie jaar na het succesvolle Mirage verschijnt. Op Intense heeft Van Buuren het componeren binnen de dance muziek geperfectioneerd.

Troonswisseling
Armin gaf afgelopen 30 april samen met het Koninklijk Concertgebouworkest een concert tijdens de koningsvaart in Amsterdam op verzoek van Willem-Alexander en Máxima. Ze speelden onder meer de ‘Bolero’ van Ravel en een nieuw stuk van Van Buuren, ‘Intense’.
Reserveren: info@theinternational.nl of 020 – 303 4444.

Armin van Buuren