The International is een exclusief full-service concept waar u alles vindt dat u wenst. Stijlvol gastheerschap, gastronomie van hoog niveau, uitgebreide fitness- en wellness voorzieningen zijn elementen die bijdragen aan een uitzonderlijke ervaring. Het ontwerp van het clubhuis straalt onze ambities duidelijk uit. Mecanoo is verantwoordelijk voor de architectuur van het gebouw. De stijlvolle inrichting, ontworpen door designer Piet Boon, onderstreept dat nog eens. Vanuit het clubhuis heeft u bovendien een adembenemend uitzicht over de golf course.

Francine Houben (Mecanoo): "Architectuur moet alle zintuigen beroeren. Het clubhuis is dan ook een compositie van glas en natuursteen waardoor de golfer/ bezoeker unieke perspectieven van het expressieve golflandschap zal ervaren. Een state of the art bouwwerk hoort bij deze topbaan”.

Piet Boon:"Onze stijl laat zich omschrijven als simple sophistication en quiet confidence. De private en corporate members kunnen straks over een club met internationale allure beschikken die tegelijkertijd warm en informeel is".Design