Hierbij brengen we u alvast op de hoogte van deze golfcompetitie die we vanaf volgend jaar zullen gaan organiseren.

Deze “9 holes Better Ball” bedrijvencompetitie bestaat uit 10 rondes in 2014, waarvan er 9 worden gespeeld op The International.  U zult dus niet individueel gaan spelen, maar in teams van 2. Deze teams zullen voor uw bedrijf uitkomen. Wij zorgen voor gepaste kleding met uw bedrijfslogo en bijpassende exposure op de website.

Kosten per ronde bedragen € 75,00 per team voor business breakfast, baancatering en drankjes.


Kick Off 2013
Woensdag 16 oktober as. zullen we als KICK OFF een eerste keer volgens bovenstaand format gaan spelen om de titel: Best Golf Company 2013. Ontvangst en Breakfast zijn vanaf 7:00 uur.

U kunt zich inschrijven via 020 – 303 4444 of per mail info@theinternational.nl.


Facts:
  •     Minimaal 6 van de 10 wedstrijden meespelen.
  •     Handicap 24 (hoger mag maar dan spelen op 24
  •     Spelvorm is Better Ball
  •     Teams van 2 (1 Member en een gast of collega
  •     Early Bird Competition: breakfast met aansluitend 9 holes en lunch


Wat is Better Ball:
Better ball Stableford is een wedstrijd vorm voor koppels, ieder speelt hierbij zijn eigen bal. Alleen de beste stableford score van elk koppel wordt genoteerd.
Mochten de partners op een hole gelijk eindigen, dan wordt de score geschreven van degene die het eerst uitholde. Partners die meer dan twee slagen boven hun netto par spelen, kunnen niet meer scoren en dienen dus de bal op te rapen. De stableford punten worden na 18 holes opgeteld en het koppel met het hoogst aantal punten is de winnaar. Spelers krijgen hun volle handicap mee.

Corporate Golf