Hierbij nodigen wij u graag uit voor de 3de Wine Tasting van 2013. Op dinsdag 5 november staat alles in het teken van de Champagnes van het huis Nicolas Feuillatte. In Nederland niet enorm bekend, maar in Frankrijk de absolute nummer 1.

De avond zal worden begeleid door de Champagnemaker David Hénault..

Ontvangst is vanaf 18 uur, met uiteraard een heerlijk glas bubbels. Daarna zal er in een separate ruimte tijd zijn om diverse zeer bijzondere Champagnes te proeven. Na deze proeverij kunt u gaan genieten van een 5 gangen Champagne Diner.

Kortom een zeer bijzondere manier om, vlak voor de feestdagen, alles te weten te komen over deze “feestwijn”.

Nicolas Feuillatte is een eigentijds, jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1976 champagne maakt. Nicolas Feuillatte, voorheen een importeur van Afrikaanse koffie, erfde Domaine Saint Nicolas in Montagne de Reims in de zeventiger jaren en besloot een eigen, gelijknamig champagnemerk op te bouwen.

In 1986 werd een samenwerking aangegaan met een verbond van producenten en kwekers onder de naam Centre Vinicole de la Champagne, waarin nu meer dan 5.200 wijnboeren vertegenwoordigt zijn.

De filosofie van Nicolas Feuillatte is dat een moderne champagne op een eigentijdse manier, in combinatie met modern vakmanschap, moet worden geproduceerd. Technische verbetering, automatisering en permanente modernisering zijn dan ook vanzelfsprekende begrippen bij Feuillatte.

Als Member van The International Wine Club bent u meer dan welkom om deel te nemen. Als u zich wilt aanmelden kunt u een mail sturen naar: info@theinternational.nl

Wine Club Members kunnen gratis met 2 personen dit event en diner bijwonen. Voor niet Wine Club Members zijn de kosten € 120,- per persoon. Uiteraard is het mogelijk om introducees mee te nemen.

Wine Tasting