Geïnspireerd door voorbeelden in de grote steden bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Azië, heeft The International een City Club opgericht, waarbij een selecte groep van Members kan genieten van de exclusieve faciliteiten.

Naast de luxe voorzieningen zijn de immateriële kwaliteiten minstens zo belangrijk. Een gevoel van verbondenheid en de mogelijkheden om langdurige vriendschappen en professionele relaties te stimuleren en op te bouwen. Hiertoe worden regelmatig events georganiseerd waarbij netwerken, gastronomie en lifestyle centraal zullen staan.

Gastsprekers, wijnproducenten, golfclinics, kookdemo’s zijn enkele steekwoorden die op onze kalender voor zullen gaan komen. Maar ook zullen we u, uw familie en relaties graag verwelkomen op bijvoorbeeld onze Paas – en Kerstbrunches.

Gelegen op één afslag van de Zuidas en Schiphol, op 10 minuten van Amsterdam Centrum, is de locatie van The International City Club ideaal te noemen.

De faciliteiten, met uitzicht op de golfbaan van The International, zijn van internationale allure en zeer hoogwaardig ontworpen door Piet Boon.

Het restaurant heeft een uitstekende keuken waarbij lokale ingrediënten worden gebruikt om zeer bijzondere internationale gerechten te bereiden.

De vier meeting rooms zijn voorzien van alle moderne middelen om uw privé of business meeting tot een groot succes te maken.

Op de begane grond bevindt zich The International Health & Fitness, een volwaardige fitness en massage ruimte. De dressing rooms zijn voorzien van een lounge en sauna. Uiteraard is er de mogelijkheid om een personal trainer, masseur of fysiotherapeut te reserveren.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op voor een rondleiding. Wij zijn bereikbaar via info@theinternational.nl of op 020-3034444.


City Club