Als member van The International geven we u de mogelijkheid om deel uit te maken van een select genootschap waarbij alles draait om het genieten van wijn en gastronomie. The International Wine Club bestaat uit 40 members die allen beschikken over een gepersonaliseerde locker in The Wine Room. Tevens is er een ruimte gereserveerd in de geklimatiseerde wijnklimaatkast. Zo is er voor zowel rode, witte en rosé wijn een ideale temperatuur gerealiseerd.

Members van de Wine Club zijn volledig vrij te kiezen welke wijnen hier onder ideale condities worden opgeslagen. De enige restrictie is dat de flessen via The International (overigens met een voordeel van 25% korting) zijn aangeschaft.
De members van de Wine Club ontvangen meerdere privileges. Twee keer per jaar een zeer bijzondere proeverij inclusief diner en regelmatig een bezoek van de producenten van de wijnen uit onze wijnkaart.

Wine Club Members kunnen deze gastronomische avonden altijd met 2 personen bijwonen.
Daarnaast is er de mogelijkheid om één keer per jaar deel te nemen aan een exclusieve golf en wijnreis onder deskundige begeleiding. Het aantal Wine Lockers in The Wine Room is zeer gelimiteerd. Deze exclusieve service is beschikbaar voor slechts 40 members van The International.
  • Ideaal geklimatiseerde opslag voor uw persoonlijke wijnvoorraad
  • 2 Wine Club Member Evenings per jaar, ten behoeve van het (als eerste) proeven van “nieuwe”wijnen, of wijnen die maar tijdelijk in ons assortiment te verkrijgen zullen zijn
  • Korting van 25% op al uw wijnconsumpties (met uitzondering van huiswijn) in het clubhuis van The International
  • 1 maal per jaar een exclusieve wijnreis onder deskundige begeleiding tegen een sterk gesubsidieerde prijs.
  • De fles wijn die u niet leegdrinkt kunnen wij afsluiten met de VacuVin voor een volgende keer.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jules de Wijs, 020 - 303 4444 of restaurant@theinternational.nl

Wine Club