Piet Boon is een van meest gerenommeerde Nederlandse designstudio’s, die zich internationaal onderscheidt in ontwerpen voor exterieur, interieur, product design en styling voor private, corporate en commerciële klanten over de hele wereld.

Het bedrijf omvat vier divisies: Studio, Styling, Collection en Licensing.


OPRICHTERS

Piet Boon (1958) heeft een bouwkundige achtergrond. Hij is begonnen als aannemer en ambachtsman met passie voor mooie natuurlijke materialen, ambachtelijke technieken en aandacht voor detail. Meer en meer kwam hij tot de overtuiging dat hij met zijn visie en vaardigheden verantwoordelijk wilde zijn voor het totale concept: van ontwerp tot en met realisatie. Met de focus op functionaliteit, comfort, tijdloos design en duurzaamheid.

 

Karin Meyn (1961) trad in 1986 toe als zakelijk partner en Creative Director. Karin is mede-verantwoordelijk voor de Piet Boon design philosophy en de creatieve richting van alle ontwerpen. Ze wordt beschouwd als een van ‘s werelds beste interieur stylisten. Karin heeft voor Piet Boon Styling een zeer eigen en herkenbare signatuur ontwikkeld die wordt toegepast en vertaald naar de wensen en persoonlijke lifestyle van de klant.

Piet Boon