Het Concept

Het Concept

 

Met het unieke CityClub concept van The International hebben we een plek gecreëerd waar de moderne manager of ondernemer op een steenworp afstand van zijn kantoor alle noodzakelijke voorzieningen treft voor zijn zakelijke doeleinden, of om die juist even te ontvluchten. En dat allemaal op topniveau.

Alles op The International ademt service en kwaliteit. De door Ian Woosnam in combinatie met Mastergolf ontworpen par-73 Championship course wordt door velen gezien als de beste baan van Nederland. Mooi, uitdagend en strategisch sterk. Het door het gerenommeerde Mecanoo ontwikkelde en door Piet Boon ingerichte clubhuis ademt internationale allure uit. En met een keuken die kan wedijveren met de sterrenrestaurants uit de stad heeft The International zonder enige discussie de beste horeca op een Nederlandse golfbaan.

 

Full service

Full service

 

Een bezoek aan The International staat altijd in het teken van genieten en ontspanning. Om het u als bezoeker daarbij zo makkelijk mogelijk te maken, doen wij bij The International een aantal dingen iets anders dan bij de meeste golfbanen.

 

Ontvangst

 

Om te beginnen staat er altijd iemand klaar om u bij aankomst te ontvangen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen met het uit de auto halen van uw golftas, wijzen we u de weg naar uw persoonlijke locker in de kleedkamer of begeleiden we u naar uw medespelers in het restaurant. Ook kunnen we u zo helpen met eventuele persoonlijke wensen, zoals een trolley of een buggy, de aankoop van spullen in de shop of het beantwoorden van vragen die u wellicht heeft.

 

Buggies/Trolleys & Caddie

 

The International beschikt over de modernste trolley’s die gratis tot uw beschikking staan. Laat onze service-mensen even weten dat u hier gebruik van wil maken, en zij zullen er voor zorgen dat uw tas voor u klaar staat op een trolley. Ook kunt u bij ons een buggy huren. Dat kan op de dag zelf, maar wij adviseren u toch om vooraf al even een buggy te reserveren. Dat kan door te bellen met 020-3034444. Op dit nummer kunt u ook een caddie reserveren.

 

Driving Range

 

The International beschikt over een (deels overdekte) driving range met ruim voldoende afslagplaatsen. De gratis te gebruiken driving range ballen zijn echte golfballen, en u kunt zowel van almost real kunstgras als van echt gras afslaan. Daarnaast zijn er meerdere oefengreens waar u zowel het putten als het korte werk kunt oefenen (ook uw bunkerslagen).

 

Baancatering

 

Door de baan rijdt de hele dag een speciale caterwagen met een keur aan versnaperingen, van belegde broodjes, croissants en muffins tot candybars, mueslirepen en vers fruit. Ook serveren we vanuit de caterwagen warme koffie en gekoelde dranken als water, fris en een heerlijk biertje. Daarnaast kunt u vanuit de baan telefonisch bestellingen plaatsen, die we u vervolgens in de baan komen serveren.

 

Local Rules

 

Hoewel The International in vele opzichten een bijzondere baan is, zijn er ook een aantal zaken die wellicht vanzelfsprekend zijn maar die we toch even willen aanstippen. Repareer uw pitchmarks (en indien nodig ook die van een ander), leg op de fairway divots terug en laat geen rotzooi achter in de baan. Laat snellere flights door, roep Fore! als uw bal andere spelers in gevaar dreigt te brengen en zorg dat u passend gekleed bent.