Buggy's
Not allowed
Qualifying
Yes
Pin position
3
Greenspeed
10 ft
Vandaag
13°
broken clouds
Morgen
11°
scattered clouds
Array
(
  [0] => Array
    (
      [content] => Alle Pro tees (67) gesloten.
Tee hole 1 op de fairway (51)
Geen trolley's in de rough.
Repareer uw pitchmarks en plaggen.
      [start_date] => 2024-05-21
      [end_date] => 2024-06-24
    )

  [1] => Array
    (
      [content] => LET OP! 

De aanrijroute naar The International is tijdelijk drastisch veranderd.
      [start_date] => 2024-04-26
      [end_date] => 2024-08-18
    )

)
Bijzonderheden
Alle Pro tees (67) gesloten. Tee hole 1 op de fairway (51) Geen trolley's in de rough. Repareer uw pitchmarks en plaggen.
LET OP! De aanrijroute naar The International is tijdelijk drastisch veranderd.

The International

 

Big City, Bright Lights. Het gewaagde concept om met The International een zeer uitdagende, beeldschone en zeer goed onderhouden golfbaan aan te leggen in een grootstedelijke omgeving is -al zeggen we het zelf- meer dan geslaagd. Het pure karakter van de zeer geonduleerde baan, de aangenaam moderne uitstraling van het clubhuis en het absolute topniveau van de horeca en high-end-service maken een dagje op The International tot een ongekende belevenis. Een belevenis die we overigens wel exclusief houden voor leden van The International en hun gasten.

 

De Club

 

The International is een unieke club in Nederland. Het onderscheidende karakter van The International zit hem vooral in de eigentijdsheid van de baan, het clubhuis en de leden. The International is op geen enkele manier te vergelijken met een traditionele golfvereniging. De sfeer op de baan en binnen de club zijn ontspannen en open, op basis van volstrekte gelijkwaardigheid en wars van oude tradities en tuttigheid.

Ook qua kwaliteit staat The International op eenzame hoogte. Baan, clubhuis, horeca en service zijn van het hoogst denkbare niveau, en de leden en hun gasten weten dat te waarderen. Een dagje op The International staat dan ook volledig in het teken van genieten, en het team van The International doet er alles aan om dat te waarborgen.

 

Challenging baan. Qua shotmaking heel moeilijk en short game is altijd lastig hier.